kingspan

Kingspan je globalni tržišni lider u dizajnu i proizvodnji pouzdanih, kvalitetnih i ekološki pouzdanih rešenja za skladištenje Dizela, AdBlue-a, i Ulja.

Kingspan Enviromental je deo internacionalne Kingspan grupe. Širok asortiman proizvoda Titan i Klargester brendova postavlja industrijske standarde za sigurno skladištenje proizvoda kao što su lož ulje , dizel gorivo , biogoriva , hemijske supstance , atmosferske vode , AdBlue® i prehrambenih proizvoda , kao i za selektivno prikupljanje komunalnog otpada . Uspostavljeno prisustvo gore nabrojanih brendova na tržištima i redovno istraživanja kretanja na tržištu u različitim privrednim sektorima imaju uticaj na visok kvalitet , moderan dizajn proizvoda i stalno proširivanje asortimana .

PREDNOSTI:
☑.TruckMaster® je idealan za dopunu teških mašina na mestu upotrebe (traktori, kamioni, kombajni itd.)
☑TruckMaster® povećava efikasnost uklanjanjem potrebe za transport mašina na dopunu.
☑Integrisana podela unutar rezervoara smanjuje ljuljanje goriva tokom transporta. Gorivo transpotovano bez razdelnika moglo bi da uzrokuje da se rezervoar ili čak auto, prevrne.
☑TruckMaster® od 430 i 900 litara je testiran da odgovara zahtevima Evropskog sporazuma (ADR) o internacionalnom prevozu opasnih materija putem, TruckMaster® 430 poseduje sertifikat br 413/0/575 a TruckMaster® 900 sertifikat br. 448/0/1237.

DOSTUPNI KAPACITETI I DIMENZIJE
model kapacitet(lit) dužina širina visina
TruckMaster200 200 lit 1.18 m 0.86 m 0.50 m
TruckMaster430 430 lit 1.18 m 0.86 m 0.91 m
TruckMaster900 900 lit 1.41 m 1.05 m 1.21 m

PREDNOSTI
☑Nema potrebe za odlaskom na pumpu radi dopune ili donošenje goriva u kanisteru.
☑Siguran kvalitet goriva, kupovinom na veliko od dokazanog snabdevača.
☑Kupovina na veliko znači niže cene, smanjuje troškove i broj faktura za gorivo.
☑Jednostavna i bezbedna upotreba. Proizvod ne zahteva nikakvo specijalno održavanje.
☑Konstrukcija "rezervoar u rezervoaru" štiti od izlivanja i neprijatnih mirisa van rezervoara.
☑Rezervoar je dostupan u tri nivoa opreme: Standard, Light i Premium.
☑U proizvodnji korišćen polietilen top kvaliteta obezbeđuje otpornost na mehanička oštećenja, vremenske nepogode i UV radijaciju.
☑Jedinstvena struktura rezervoara omogućava jednostavan transport tj. korišćenjem samo viljuškara bez potrebe za teškom mehanizacijom (samo prazan FuelMaster se može transportovati).
☑FuelMaster® se proizvodi u skladu sa standardom kvaliteta BS EN ISO 9001:2008 br. FM57348. Uređaji imaju OFCERT sertifikat, pozitivno mišljenje o protivpožarnoj zaštiti i zaštiti životne sredine, uverenje o ispitivanju tipa od kancelarije za tehničku kontrolu. Interni rezervoari imaju CE oznaku i odgovaraju zahtevima EN13341:2005+A1.
☑Garancija na rezervoar je 10 godina a na dodatnu opremu 2 godine. Garancija važi samo za proizvode kojima se rukovalo u skladu sa savetima proizvođača.

DOSTUPNI KAPACITETI I DIMENZIJE
model kapacitet(lit) dužina širina visina
FuelMaster2500 2500 lit 2.46 m 1.46 m 1.85 m
FuelMaster5000 5000 lit 2.85 m 2.23 m 2.34 m
FuelMaster9000 9000 lit 3.28 m 2.45 m 2.95 m

Dizajn Kingspan Titan BlueMaster-a linije proizvoda je baziran na bogatom iskustvu u industriji što je omogućilo da se tržištu predstavi pouzdan i robustan sistem za skladištenje AdBlue-a.

PREDNOSTI:
☑Zatvoren sistem toka goriva.
Proizvođači AdBlue-a se slažu da zatvoren i kontrolisan sistem protoka goriva kao što možete pronaći kod Kingspan Titan BlueMaster rezervoara značajno utiče na čistoću i kvalitet samog AdBlue-a
☑Usklađenost proizvodnje i materijala sa najvišim standardima
Svi BlueMaster rezervoari odgovoaraju najvišim standardima proizvodnje i materijala (ISO 22241, DIBT, BS EN ISO 9001:2008) kako bi odgovorili hemijskim karakteristikama AdBlue-a.
☑Ekspertiza i znanje
KingspanTitan čine eksperti koji projektuju i proizvode rešenja za skladištenje tečnosti preko 40 godina. Tokom zadnjih 10 godina usko sarađuju sa proizvođačima AdBlue-a kako bi kreirali jedan od najbezbednijih i ekološki odgovornih rešenja za skladištenje.
☑AdBlue je jako podložan zagađenju što može biti skup i finansijski i u smislu produktivnosti. Kingspan Titan BlueMaster rezervorari ne garantuju samo čistoću AdBlue-a, već takođe štite AdBlue od spoljnih uticaja kao što su temperatura, UV zračenje i vlaga.
☑Dostupni u zapreminama od 2500 do 9000 litara i uz širok spektar rešenja za menadžment i monitoring BlueMaster svojim korisnicima pruža kvalitetno, štedljivo i odgovarajuće rešenje za skladištenje AdBlue-a.
☑ 10 godina garancije na rezervoar i 2 godine na garancije na opremu.